top of page

Esseline's  kunst 

Leuk dat je hier komt kijken! Ik maak naast de innovatieve lampen ook kunst. Ik ben een veelzijdige kunstenaar die experimenteert met nieuwe materialen en technieken zoals het werken met epoxy, stuc en natuurlijke kleur pigmenten.

 

Ik begon mijn carrière als kunstenaar met het maken van grote abstract expressionistische kunstwerken die ik maakte op muziek. De afgelopen jaren ben ik bezig geweest met het maken van nieuw werk in mijn atelier te aan de Voorstraat te Dordrecht.

 

Het nieuwe werk gaat over structuren uit de natuur. Als mens en kunstenaar maak ik me zorgen over wat er met de aarde gebeurt. De aarde is prachtig. De lagen uit de natuur vertaal ik op een abstracte manier in mijn werk. Eerst maak ik grote verfvlekken met acrylverf en inkt, zodra deze droog zijn schilder ik er diversen patronen overheen met Oost-Indische inkt. Dit doe ik soms ook precies andersom. Daarbij is een spannende en evenwichtige kleurencompositie belangrijk voor mij.

 

Om de vervuiling van de aarde tegen te gaan ben ik gestart met het maken van eigen verf. Dit doe ik uit planten, gewassen en bloemen. In café Easy kun je een aantal nieuwe werken van mij zien. Dit kan vanaf 6 april tot begin mei. 

 

Er is meer! Ook kunt u volgende maand mijn kunst en design zien op Kunstkijk in Ooltgensplaat van 9 tot 12 mei. 

Je ziet hier op mij site een mix van oud en nieuw werk. Sommigen werken zijn verkocht.

 

Zoekt u iets vergelijkbaars? Ik kan ook in opdracht aan de slag voor u. 

bottom of page