top of page

Esseline's  kunst 

Leuk dat je hier komt kijken! Naast toegepaste kunst (design) maken ben ik een veelzijdige kunstenaar die van alles uitprobeert met materialen en technieken zoals het werken met epoxy, stuc en natuurlijke kleur pigmenten. 

 

Ik begon mijn carrière met het maken van grote abstract expressionistische werken die ik maakte op muziek. Maar nu vond ik het tijd om nieuw ander werk te maken. 

 

Als mens en kunstenaar maak ik mij momenteel zorgen over wat er met de aarde gebeurt. De aarde is prachtig, maar er wordt helaas niet zuinig mee omgegaan. Haar prachtige natuur en de lagen vertaal ik op een abstracte manier in mijn werk. Eerst maak ik grote verfvlekken met acrylverf en inkt, zodra deze droog zijn schilder ik er diversen patronen overheen met Oost-Indische inkt. Het wordt een spannende kleurencompositie.

Maar de synthetische verfmaterialen.. ze staan me momenteel tegen vanwege de vervuiling van de aarde. Daarom ben ik nu bezig met het maken van mijn eigen verf van planten, gewassen en bloemen. Ik ben een kunstenaar die veel experimenteert en mezelf voortdurend wil vernieuwen en uitdagen. Je ziet hier op mij site een mix van oud en nieuw werk. Sommigen werken zijn verkocht. Zoekt u iets vergelijkbaars? Ik kan ook in opdracht aan de slag voor u. 

bottom of page